VIDEANU VREA TURNURI DE STICLA IN BUCURESTIUL ISTORIC !

VIDEANU VREA TURNURI DE STICLA IN BUCURESTIUL ISTORIC :

– IN FATA ATENEULUI ROMAN

– IN PIATA REVOLUTIEI – UNDE ROMANII AU MURIT PENTRU LIBERTATE !!

– PE CALEA VICTORIEI – LINGA CASINO PALACE

CE FACEM, DRAGI ROMANI ?

IL LASAM SA-SI BATA JOC DE TOT DE SIMBOLURILE ORASULUI NOSTRU ? SA NE CALCE IN PICIOARE ISTORIA SI CULTURA, CONSTRUIND TURNURI ORIBILE DE STICLA LINGA MONUMENTE ISTORICE SI CULTURALE ?

CINE IN EUROPA ISI MAI BATE JOC DE PROPRIILE CENTRE ISTORICE ?

CE SOCIETATE CIVILA AR LASA SA SE INTAMPLE ASA CEVA ? IN FRANTA, GERMANIA, ANGLIA, AUSTRIA ?

CINE NU-SI VALORIFICA LA MAXIMUM CLADIRILE SI PIETELE ISTORICE SI CULTURALE PRIN TURISM ??

CHIAR ROMANII TREBUIE SA FIE POPORUL CEL MAI DE PE URMA ? FARA NICI UN CUVINT DE SPUS IN FATA TAVALUGULUI PRIMARULUI INSETAT DE BANI CU PRETUL CALCARII IN PICIOARE A SUFLETULUI POPORULUI ROMAN ?

ARHITECTII SUNT ORIPILATI DE ACESTE PROIECTE MEGALOMANICE !

Videanu are doar citiva ‘arhitecti” linga el ce ne calca pe toti in picioare, asa ca :

Haideti sa oprim distrugerea centrului cultural si istoric din Bucuresti, a Pietei Revolutiei, a Caii Victoriei, a monumentelor arhitecturale, a parcurilor amenintate cu desfiintarea pentru constructii pe spatiul verde, si asa pe ultimul loc din Europa pe cap de locuitor !!!

Haideti sa oprim goana dupa inavutire a celor din primarii care dau investitorilor terenuri din pietele noastre publice, din parcuri, spatii verzi, ascunzindu-se dupa „nevoia de modernizare” a orasului, DESI IDEEA DESFIINTARII PIETEI REVOLUTIEI SI PIETEI ATENEULUI ROMAN ORIPILEAZA PE majoritatea URBANISTILOR, ARHITECTILOR, ISTORICILOR, JURNALISTILOR, SI TUTUROR ROMANILOR DE AICI SI DIN LUME CARE INTELEG IMPORTANTA CONSERVARII SI PROMOVARII CENTRELOR ISTORICE !

proiectul primariei

TRAFICUL este si asa SUPERCONGESTIONAT in acea zona, daca primarul doreste sa aduca in plus, pe zi, mii de oameni in acele noi cladiri din cele doua piete, imaginati-va ce trafic suplimentar de cosmar, ca sa nu mai vorbim si de poluare !

Suntem reprezentantii Grupului Civic Bucuresti, infiintat in mai 2006, pentru SALVAREA PATRIMONIULUI CULTURAL – ISTORIC SI A SPATIILOR VERZI ALE BUCURESTIULUI.

Va invitam alturi de noi sa luptam cu Primarul Videanu pentru conservarea patrimoniului orasului si pentru construirea de cladiri moderne in afara Pietelor Istorice din Bucuresti !

Cum puteti ajuta :

NUMAI IMPREUNA PUTEM OPRI PROIECTELE MEGALOMANICE ALE PRIMARULUI !

banner-1.jpg

banner-5.jpg

banner-6.jpg

Mai jos gasiti filmulete din presa (Realitatea, Antena 1, Pro TV) ref lupta societatii civile vs Primarul Adriean Videanu @ arhitect Viorel Hurduc.


Reclame

4 răspunsuri la „VIDEANU VREA TURNURI DE STICLA IN BUCURESTIUL ISTORIC !

  1. Mai este de actualitate proiectul lui Videanu? Parca renuntase la el. In plus, mai sunt cateva luni pana la alegeri. Sper ca nu mai are timp sa mai faca nici o bazaconie

  2. Nu este posibil sa se distruga in continuare putinul ramas din istoria si frumusetea acestui oras!!! Nu exista asa ceva nicaieri in lume, si cu atat mai putin intr-o urbe care se vrea capitala europeana….Ar fi o pata de rusine de nepermis..pe obrazul Bucurestilor, brazdat de atatea calamitati dar si de crasa ignoranta…

  3. Personal cred ca singura solutie pentru revitalizarea zonei Pietei Revolutiei este in primul inciderea unor strazi, reconstruirea statui lui Carol I dupa o mica macheta care este in muzeul national de arta. Reconstruirea a celor doua cladire care au fost demolate pe vremea lui Carol II, unde este acea parcare langa Hilton, unde era inainte Hotelul Imperial si cafeneaua High Life construite exact cum aratau in realitate interbelica. Iar in ultimul plan unde este nonumentul revolutiei facut un parc still frantuzesc cu satuia lui Berthelot in centru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s