Consiliul Cetatenilor te invita a 2-a oara pentru Salvarea Bucurestiului

Pe linga ce puteti face FOARTE SIMPLU din fata computerului pentu campania de salvare a Bucurestiului, https://salvatibucurestiul.wordpress.com/implica-te-si-tu/


VA INVITAM DIN NOU SIMBATA 26 ianuarie 2008 – la a doua intalnire de constituire a Consiliului Cetatenilor ce doresc sa lupte penru salvarea patrimoniului Bucuretiului si parcurilor acestuia.

ne trebuie sugestii pentru un loc unde putem sta in jurul unei mese 25-30 oameni si unde NU SE FUMEAZA. Locul trebuie sa fie usor de gasit de oricine (si eventual reprezentativ pt comunicatul de presa)

Situatia din Bucuresti este deosebit de grava… spatiile verzi distruse de politicienii avizi de bani, identitatea nationala este distrusa, cultura si istoria distruse, cel mai important bulevard cultural si istoric Calea Victoriei sub distrugere prin demolari repetate si trantirea de blocuri de fier-beton si sticla langa palate si cladiri istorice din anii 1800, Piata Revolutiei (piata Palatului Regal) distrusa de demolari si construirea unui bloc de 13 nivele la marginea ei si dorinta de construire a unui mall si a unui bloc in fata Ateneului Roman, dorinta primariei de a demola Policlinica Coltea, primul dispensar din Bucuresti infiintat de dr. Carol Davila in 1860 si DE PLANURILE FARAONICE ALE ARH HURDUC DE CONSTRUIRE A 4 TURNURI LINGA PARCUL CISMIGIU !!

Invitatia este adresata catre: intelectuali din orice domeniu, ziaristi, reporteri, arhitecti, istorici, ecologisti, studenti, oameni de cultura, cetateni carora le pasa de orasul lor. Sa avem aici intelectuali si oameni de cultura, sa avem aici reporteri, sa avem aici militanti din ong-uri recunoscute ca facand ceva pentru comunitate, sa avem aici si cetateni neimplicati in voluntariat in ong-uri insa cu totii interesati de soarta orasului lor.

Lasati-ne aici sugestiile dvs !

Reclame

6 răspunsuri la „Consiliul Cetatenilor te invita a 2-a oara pentru Salvarea Bucurestiului

  1. se poate cere acordul unui decan de a intra in amfiteatrul unei facultati. momentan sunt studenta asa ca nu stiu act de mult pot actiona, dar poate incearca altcineva:)

  2. Pingback: Simbata, 26 ian ora 11 - vino la Consiliul cetatenilor « Salvati Bucurestiul

  3. Parcul „Ciresarii”(strada Copilului) din zona Pietei Domenii este distrus sistematic. Mai nou, copacii sunt taiati iar in interior s-au turnat deja placi de beton(sau fundatii) imense. Ce urmeaza?! zgarie- nori ?!?!?!?!?
    Chiar nimanui nu-i mai pasa de spatiile verzi din Bucuresti?!?!?!?!?!?

  4. buna ziua sunt un simplu cetatean al acestui oras am 26 de ani si as dori sa ma implic mai mult in aceste activitatii ale dvs…ce as putea face sau cum pot lua legatura….

    va multumesc

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s