Vino Simbata, 26 ian ora 11 – Palatul Parlamentului – sala Brancusi –

vino si cu sugestii pentru ordinea de zi

Consiliul Cetatenilor te invita a 2-a oara pentru Salvarea Bucurestiului

la Palatul Parlamentului – sala Brancusi -intrarea dinspre Izvor, Ora 11

Pe linga ce puteti face FOARTE SIMPLU din fata computerului pentu campania de salvare a Bucurestiului, https://salvatibucurestiul.wordpress.com/implica-te-si-tu/

Situatia din Bucuresti este deosebit de grava… spatiile verzi distruse de politicienii avizi de bani, identitatea nationala este distrusa, cultura si istoria distruse, cel mai important bulevard cultural si istoric Calea Victoriei sub distrugere prin demolari repetate si trantirea de blocuri de fier-beton si sticla langa palate si cladiri istorice din anii 1800, Piata Revolutiei (piata Palatului Regal) distrusa de demolari si construirea unui bloc de 13 nivele la marginea ei si dorinta de construire a unui mall si a unui bloc in fata Ateneului Roman, dorinta primariei de a demola Policlinica Coltea, primul dispensar din Bucuresti infiintat de dr. Carol Davila in 1860 si DE PLANURILE FARAONICE ALE ARH HURDUC DE CONSTRUIRE A 4 TURNURI LINGA PARCUL CISMIGIU !!

Invitatia este adresata catre: intelectuali din orice domeniu, ziaristi, reporteri, arhitecti, istorici, ecologisti, studenti, oameni de cultura, cetateni carora le pasa de orasul lor. Sa avem aici intelectuali si oameni de cultura, sa avem aici reporteri, sa avem aici militanti din ong-uri recunoscute ca facand ceva pentru comunitate, sa avem aici si cetateni neimplicati in voluntariat in ong-uri insa cu totii interesati de soarta orasului lor.

Lasati-ne aici sugestiile dvs !

Reclame

4 răspunsuri la „Vino Simbata, 26 ian ora 11 – Palatul Parlamentului – sala Brancusi –

  1. Ati putea creea un nou eveniment, premiile doctor Mengele pentru Arhitectură, premiul ar putea sa meargă cu succes la arhitectul care şi-a dat acordul pentru renovarea casei Lahovari, cunoscută pentru unii drept spitalul de chirurgie plastică şi reparatorie. Ca sa capete substanţă premiul ar trebui să fie şi ceva material, gen un model de căsuţă cu multe turnuleţe şi burlane.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s