Vino si tu duminica la MARS DE PROTEST pentru BUCURESTI !

In prag de campanie electorala, continua distrugerea sistematica a identitatii si mediului Bucurestiului. Destul !

CAPITALA NOASTRA NU E MOSIA VOASTRA!

Asociatia Bucuresti, Asociatia 21 decembrie, Grupul pentru Dialog Social, Alianta Civica, Asociatia Salvati Bucurestiul, Grupul de Actiune “Noii Golani” si Asociatia Bate Saua -a Biciclistilor din Romania cheama iubitorii Bucurestiului la MARS DE PROTEST autorizat impotriva distrugerii identitatii si mediului Bucurestiului.
Ne intalnim duminica pe 11 mai de la ora 13 pe traseul Catedrala Sfantul Iosif – Piata Revolutiei – Parcul Cismigiu.
 1. Dezmembrarea constructiei de langa Catedrala Sfantul Iosif
 2. Protejarea Caii Victoriei si oprirea constructiei blocului de 13 etaje din Piata Revolutiei
 3. Redeschiderea Strandului Tineretului
 4. Oprirea distrugerii imprejurimilor Cismigiului
 5. Deschiderea Parcului cu Platani
 6. Implementarea transportului ecologic
TU VII ? SPUI SI PRIETENILOR TAI ?
Reclame

12 răspunsuri la „Vino si tu duminica la MARS DE PROTEST pentru BUCURESTI !

 1. Pingback: Diseara vorbesc din nou la TV despre LUPTA PENTRU BUCURESTI « Mariana Duma - Pentru Romania si valorile ei

 2. Vin! A sosit timpul să fie informat orice om, despre ceea ce e bine si rău pentru cultura urbana, istorica si arhitecturala a unui oraş din Romania. Daca Sibiul a luat-o înaintea capitalei si a dat un exemplu bun, încă nu este prea tarziu pentru Bucuresti. Sa nu pierdem si ultimele monumente care încântă privirea.

 3. Se deschide Stradul Tineretului anul acesta!!!!!!!!!!!! Informati-va si voi nu mai protestati facand campanie electorala unor puslamale!

 4. Nu inteleg cu ce va deranjeaza cladirea de langa Sf.Iosif ca si cea din Piata Revolutiei, sincer nu-mi doresc sa traiesc intr-un oras muzeu, blocat in timp. Din pacate vad ca persista asocierea nou = gresit. Ideea de a demola cele doua cladiri este chiar absurda ca sa numai vorbesc nerealista.Apreciez dorinta de mai bine dar sincer cred ca nu asta este directia. Pe de alta parte este ok idee unui transport public mai eficient ca rezolvare pentru trafic.

 5. rasp pt Turnul – in orice tara civilizata, valorile istorice si culturale sunt pastrate si valorificate. La noi sunt batjocorite si mutilate. Catedrala Sf Iosif e monument istoric si cf legii, nu trebuia construit nimic in raza a 100 m. Iar turnul din P Rev aduce trafic suplimentar intr-o zona si asa congestionata si suprapoluata, ca sa nu mai spunem ca e inca un precedent „util” primarilor ce vor spune ” de ce sa nu construim turnuri in zona istorica, doar n-ati protestat cu nimic la acel turn!”

 6. Acesta este si scopul urgentei ,care coincide si cu demolarea si cu alegerile , motiv pentru care blaga,negoita ,si basescu et com.trebuie sa dispara rapid ,acestia neintelegand rostul si rolul existentei Bucurestiului ; si mai mult acesti uzurpatori trebuie anihilati ca sa nu mai pupe puterea; fiind closetari notorii

 7. in continuare intr-o discutie a marelui tovaras ceausescu ,prin traseul ce-l avea de facut in constanta si prin imprejur ,basescu s-a oferit sa distruga burghezia bucuresteana si s-o inlocuiasca cu a lui ‘ este ceea ce face in prezent;poate fi imppiedicat acum si inca eficient; cum de nu vad unii ca acestia adica nomazii lucreaza impotriva lor ,a se vedea blocarea celor 11 linii de tramvai incepand cu 11 ,si terminand cu 16, si 34 fara nici o sansa de remediu; eu unul propun sa fie impiedicat sa mai faca cariera politica;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s