Iti pasa de sanatatea ta? Vino duminica sa-i oprim sa ne sfideze!

8 HECTARE DE PARC SE DORESC A FI BETONATE, CU INCALCAREA GRAVA A LEGII SPATIILOR VERZI !!!

AUTORITATILE STATULUI NE SFIDEAZA CU BUNA STIINTA, INCALCA LEGEA SPATIILOR VERZI PRIN APROBAREA DE CONSTRUCTII, SFIDEAZA SANATATEA NOASTRA SI PE A COPIILOR NOSTRI, FAVORIZAND PE MINORITARII DEZVOLTATORI IMOBILIARI…:(

VENITI SI VOI LA MITING PROTEST PENTRU SALVAREA PARCULUI TITAN –

SA LE ARATAM CA ORASUL NOSTRU NU E MOSIA LOR !!!

DUMINICA 27 iulie 2008, de la 11,00 la 12,30, strada Liviu Rebreanu nr. 4, Bucuresti, sector 3 (Statia Rm. Sarat de linga Metrou Dristor)

VENITI CU BANNERE A3 DE PROTEST – LIPITE PE CARTON !

Organizat de Alianta Civica, Asociatia Salvati Bucurestiul si Asociatia Bucuresti, cu sprijinul logistic al altor ONG-uri semnatare ale Pactului pentru Bucuresti si al locuitorilor zonei parcului Titan, scopul mitingului este să determine autoritatile locale să ia măsuri impotriva schimbarii destinaţiei terenului Parcului Titan (inclusiv cel al fostei baze sportive SPARTAC) şi sa nu acorde avize privind amplasarea de construcţii pe el. In caz contrar, interesul cetatenesc va fi grav incalcat.

De asemenea, vrem să aducem la cunostinta cetăţenilor si a mass-mediei nerespectările legilor in vigoare cu privire la destinatia terenurilor de interes public, pe care in prezent sunt amplasate parcuri, spatii verzi, beze sportive etc., precum şi abuzurile care au dus la restrângerea drastică a zonelor verzi şi de agrement în Capitală, cu efecte negative asupra sănătăţii oamenilor şi a mediului pe termen scurt, mediu şi lung.

Reclame

8 răspunsuri la „Iti pasa de sanatatea ta? Vino duminica sa-i oprim sa ne sfideze!

 1. Bucuresti-ul este doar o mahala. Mai jos decat atata este chiar jenant. Astazi trecea o femeie cu un catel dalmatian si chiar in centru maidanezi i-au rupt piciorul dalmatianului. L-au prins cu coltii de picioar si i l-au rupt. parca l-ar fi atacat pe japonezul ala. Oricum Bucuresti-ul este jenant.

 2. Pingback: Salvati Bucurestiul-salvati spatiile verzi-parcul Titan amenintat « forevergreen

 3. vin, dar nu inteleg de ce la metrou Dristor. La Titan avea ceva mai mult sens…
  In fine, probabil organizatorii s-au gandit bine la asta. Sper sa ne gasim acolo intr-un numar cat mai mare. Participarea presei este de asemenea foarte importanta.
  Sper sa iasa bine, in favoarea noastra.
  Ne vedem acolo 🙂

 4. Pingback: VIDEANU I-A LĂSAT LUI NEGOIŢĂ AFACERI IMOBILIARE « Welcome to Roxania

 5. Pingback: Greenfield blog Autumn Edition » Blog Archive » Salvati Bucurestiul, spatiile verzi, parcul Titan este amenintat

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s