Daca vrei sa fii anuntat prin SMS despre intalniri urgente

Am obtinut o sponsorizare in servicii gratuite de la o firma ce ofera servicii de trimitere SMS-uri personalizate catre o lista de destinatari 🙂

Adica ne putem anunta prin sms direct de pe web sau de pe un telefon
despre intalnirile urgente de la Primarie, ICR, ministerul mediului, emisiuni TV ce ne intereseaza etc (doar atunci cand consideram ca mailurile pot ajunge prea tarziu la lista si e prea important pt a rata mesajul…)

Am nevoie deci de contactele celor ce vor sa fie avizati cu mesaje urgente:

– nume persoana
– nume ONG (daca e cazul)
– localitatea
– tel mobil
– email
– www (daca e cazul)

deci, daca doriti avizari pe mail si sms ref intalniri / evenimente pt salvare patrimoniu si aerul din Bucuresti, trimiteti-mi datele de mai sus pe marianad13@ yahoo.com.

Reclame

3 răspunsuri la „Daca vrei sa fii anuntat prin SMS despre intalniri urgente

 1. doresc sa va transmit ca, in calitate de locuitor al bucurestiului si de iubitor al trecutului (sunt absolvent de istorie), apreciez foarte mult ceea ce faceti dvs! sunt impotriva oricaror actiuni care au drept scop distrugerea monumentelor istorice. as dori sa particip, atunci cand am timp, la unele dintre activitatile organizate de dvs.
  consider ca in bucuresti trebuie creat un curent de opinie favorabil conservarii trecutului, care sa fie impartasit atat de locuitori cat si de factorii de decizie din administratia publica locala.
  parerea mea este ca la sucesul acestui demers trebuie sa contribuie si oficialii unor institutii ca Ministerul Culturii si Cultelor, Oficiul National al Monumentelor Istorice, Comisia Monumentelor Istorice, Directia pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National a Municipiului Bucuresti, muzee, etc.
  de asemenea, un curent de opinie trebuie sa aiba ca fundament protejarea monumentelor istorice in ansamblul lor, nu numai pe bucati. sunt deosebit de importante Scoala Centrala, Catedrala Sf. Iosif, Palatul Stirbei, Centrul Istoric s.a., dar ce parere aveti despre Hanul Solacolu (care se gaseste intr-o stare deplorabila), ansamblul arhitectural Calea Mosilor (partea veche, la fel de deplorabila), fosta fabrica de bere Bragadiru (o fantoma), Muzeul Nicolae Minovici (inca inchis pentru public, asteptandu-si restaurarea), cladirea Gambrinus (o epava), unele dintre monumentele funerare din Cimitirul Serban Voda si cate si mai cate ? nu-i asa ca nu putem spune de care sa ne ocupam mai intai? pentru ca sunt toate parti din sufletul nostru.
  parerea mea este ca mai intai de toate trebuie demarata o campanie (prin tiparirea de pliante, flyere, brosuri, eventual o revista, nu numai virtuala, ci si pe suport de hartie, colaborarea cu mass-media) care sa confere o mai mare vizibilitate acestor demersuri in intregul lor, adica sa aiba drept obiectiv constientizarea cetateanului asupra importantei trecutului pentru propria sa identitate.
  imi exprim rugamintea de a ma anunta din timp, pe e-mail, despre eventuale activitati pe care ati dori sa le intreprindeti. in speranta ca imi pot aduce si eu un mic aport la reusita acestora, va multumesc si va urez sanatate si putere de munca.

 2. Ma bucur ca sunt oameni care incearca sa opreasca distrugerea a tot ce, din punct de vedere arhitectonic reprezinta istoria noastra, a tuturor…………dar nu cred ca o sa aveti foarte multe victorii……………pentru „oamenii” acestia cu care va luptati, cladirile vechi nu inseamna nimic, ba dimpotriva le aduce aminte de timpurile cand cand ei nu erau nimic. In aceste minti bolnave respectul pentru istorie nu exista, tot ce este vechi inseamna saracie si trebuie sa dispara…………………. Nu pot decat sa va doresc…”succesuri” !!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s