Duminica de la 12 MITING PROTEST la Catedrala Sf Iosif

„Precum stiti, IN TOTAL DISPRET FATA DE LEGE (a Patrimoniului si a Monumentelor istorice), Curtea Apel Ploiesti a hotarat definitiv si irevocabil continuarea constructiei ilegale de langa Catedrala Sf Iosif din Bucuresti.

Cetatenii capitalei nu pot admite INCRENGATURA ODIOASA DINTRE JUSTITIE, PRIMARI, CONSILIERI SI MAFIA constructorilor ilegali.

sa luam atitudine pentru a nu se mai repeta catastrofe de felul aceleia de la Biserica Armeneasca!

In fiecare duminica, la ora12, ne vom intalni in fata Catedralei Sf Iosif pt a protesta si a dovedi autoritatilor IMENSA EROARE IN CARE SE AFLA si CUM AU DEVENIT JALNICE INSTRUMENTE LA CHEREMUL MAFIEI IMOBILIARE.”

invitatie a jurnalistului Doru Braia, N24

ADUCETI-VA PROPRIILE MESAJE SCRISE PE FOI A 4 / A3 pentru presa si autoritati ! Exprimati-va punctul de vedere! Implicati-va activ in viata civica si sociala, doar impreuna putem stopa coruptia,  kitschul si congestionarea traficului in zone deja mult prea aglomerate si poluate…


p.s. LINKURI DE LUPTA CIVICA PT BUCURESTI

http://http://groups.yahoo.com/group/bucuresti/

grup in Facebook :

http://apps.facebook.com/causes/245682/8236490?m=24fcdb20

eveniment in facebook http://tinyurl.com/lghc2q

http://salvatibucurestiul.ro/
http://asociatiabucuresti.ro/blog/
https://salvatibucurestiul.wordpress.com

––––––––––––––––––––––––––––

COMUNICAT DE PRESA

Duminica 5 iulie intre orele 12 si 14 va avea loc un miting de protest fata de decizia Curtii de Apel Ploiesti in cazul Cathedral Plaza.

Mitingul va avea loc vizavi de Catedrala Sf. Iosif, la intersectia strazilor Berthelot si Budisteanu.

Mitingul este organizat de Grupul Civic Bucuresti si sprijinit de Asociatia EcoAssist, de Asociatia Salvati Bucurestiul si de Fundatia EcoCivica.

Mitingul este primul dintr-o serie de mitinguri care vor avea loc in fiecare duminica de la ora 12 vizavi de Catedrala Sf. Iosif, pana la o decizie rezonabila a autoritatilor fata de cazul Cathedral Plaza.

Contact: Doru Braia,  0724.277.148.

5 răspunsuri la „Duminica de la 12 MITING PROTEST la Catedrala Sf Iosif

  1. …o sa manifestati in fiecare duminica, pana cand cladirea va fi gata….si? ce o sa faceti dupa aia? o sa manifestati sa o darame?…nu rezolvati nimic cu protesturi in urma carora nimeni nu va baga in seama..nici eu nu sant de acord cu porcaria aia de cladire.dar nu puteti sa feceti nimic!!!!!bucurestiu se duce de rapa, mai ales estetic, nu ca ar fi aratat vreodata bine…salvati bucurestiul????…e cam tarziu.spor la treburi

  2. E prea putin, trebuie protestat in fiecare zi, trebuie sa fie mereu cineva acolo care sa picheteze cladirea. Si firmele care au inchiriat spatii in cladire trebuie boicotate. Dezvoltatorii spuneau ca au pierdut bani pentru ca nu au putut onora contractele cu firmele care inchiriasera spatii acolo. Cred ca se pot afla firmele.

  3. Sa aflam si noi ce firme au inchiriat in mizeria aia de cladire..sa fie date publicitatii…si veniti cu reclame de ale lor sa scuipam pe ele si sa le ardem, ca asa merita javrele care inchiriaza birouri de la demolatorii istoriei noastre!

  4. ati vazut ce dezastru a fost la mastodontul de langa biserica armeneasa! bietul Dumnezeu! Nici Casa lui nu mai este lasata in pace! Nu conteaza carei denominatiuni apartine…conteaza ca ea este o valoare spirituala, umana, culturala, sociala…Cati din noi nu am intrat acolo si nu am intalnit acolo pe Dumnezeu…Cati nu am stat macar 5 minute in fata Sf.Anton..si acum..de ce nu suntem uniti sa aparam acest lacas?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s